Algemeen

[Anja, moeder van een van de jongens die naar het eindexamengala ging]
Ik wil je nogmaals bedanken voor de manier waarop jij de jongens hebt opgehaald met de pickup en de rit naar het gala toe. Zij hebben het als heel erg leuk ervaren en ook de reacties (vooral van de meiden) op hun entree was geslaagd!

[Desiree, bruid]
Wij zijn getrouwd in de witte Dodge Charger, het was echt een super mooie auto! We hebben een super dag gehad en een hele gezellige chauffeur. Echt een aanrader om hier een hele gave auto te huren.

[Mark, bruidegom]
Onze trouwdag is perfect verlopen dankzij Susan en de super gave Dodge Magnum! Je hebt onze dag compleet gemaakt en dankzij jouw hulp heeft de fotograaf mooie plaatjes kunnen maken. Super in alles wat je deed voor ons, je kwam ook alle afspraken na wat op DE dag zeer belangrijk is. Daarom dit grote compliment!! Zeer zeker aan te bevelen.

[Juti, Bruidegom]
Een hele coole auto, de Dodge Charger, we maakten echt de blits die dag! Gian onze chauffeur was heel vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik heb Musclecarhuren al bij meerdere mensen aanbevolen.

[Janneke, bruid]
Wij zijn getrouwd in de witte Dodge Magnum. Echt een hele mooie en stoere auto met een hele leuke chauffeuse. Ze was erg spontaan en had ook leuke ideeën met foto’s maken. Jullie hebben onze dag compleet gemaakt!

 

Stoere en stijlvolle trouwauto’s bij Musclecarhuren.nl

Zoekt u een stoere blikvanger, of toch liever wat stijlvoller? Of wellicht een auto die je niet zo vaak ziet? Op dit moment hebben we twee auto’s, beide bijzonder:

*Dodge Charger
*Dodge Magnum

Op de mooiste dag van uw leven word u volledig in stijl gereden in een van deze geweldige blikvangers. Ze zijn reeds meerdere malen met veel succes ingezet als trouwauto. U kunt er ook voor kiezen meerdere auto’s tegelijkertijd te huren, zodat u een trouwauto heeft voor het bruidspaar en een volgauto voor de naaste familie of vrienden.

Daarnaast kunnen de auto’s ook worden gehuurd voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld voor een gala, een première of een fotoshoot. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Muscle Car Huren Kantoor